Ledige stillinger

KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER (barselsvikariat med start 14. aug, 2017)

Er du nytænkende, kreativ og engageret og har kendskab til den klassiske musiks verden, så er dette vikariat måske noget for dig. Vi søger en kommunikationsmedarbejder, der med professionalisme og erfaring fra lignede arbejde i kulturbranchen – gerne med kendskab til kulturlivet i Midt- og Vestjylland – har lyst til at indgå i det ambitiøse administrative team bag et af landets førende kammermusikensembler: Ensemble MidtVest.

Som kommunikationsmedarbejder er dine ansvarsområder bl.a.

• Markedsføring/kommunikation af ensemblets koncerter, aktiviteter og nyheder i et levende og klart sprog, der tager højde for de forskellige målgrupper.
• Redaktion af hjemmeside og nyhedsbreve (vi benytter WordPress og Campaign Monitor)
• Opdatering på de sociale medier (facebook, instagram og youtube) bl.a. med billeder og video.
• Udarbejdelse af annoncer, plakater og sæsonprogram i samarbejde med ensemblets grafiske designer
• Udarbejdelse af pressemeddelelser, invitationer og koncerttilbud.
• Koordinering og samarbejde med bestyrelsen for støtteforeningen Ensemblets Venner
• Kontakt til presse og anmeldere – herunder opsøgende arbejde mhp. interviews og reportager.
• Involvering i et ambitiøst publikumsudviklingsprojekt, som ensemblet netop er ved at søsætte.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 14. august 2017 og er på 20-25 timer om ugen. Ansættelsesperioden udløber foreløbigt den 28. februar 2018, en forlængelse til og med udgangen af koncertsæsonen er imidlertid ikke udelukket. Kontoret ligger på kunstmuseet HEART – Herning Museum of Contemporary Art, hvor vi forestiller os, at du arbejder tre dage om ugen. Pga. koncerter om aftenen kan stillingen til tider indebære skiftende arbejdstider.
Løn gives efter kvalifikationer og nærmere forhandling.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen sendes pr. mail til oliver@emv.dk senest 9. juni 2017. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte ensemblechef Oliver Quast på tlf. 96 28 17 50 eller PR- og projektmanager Marlene Dröge Nielsen på tlf. 28 55 05 51.

Ensemble MidtVest
Ensemble MidtVest blev etableret i 2002 og består af en strygekvartet, en blæserkvintet og klaver. Med denne alsidige og mangefarvede besætning er det primære formål at formidle et bredt repertoire af klassiske musikværker til publikum i Midt- og Vestjylland. Herudover spiller ensemblet jævnligt andre steder i Danmark samt i udlandet. Ensemble MidtVest indspiller desuden jævnligt CD’er og kan tit høres i radioen.

Ensemble MidtVest finansieres hovedsageligt af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik samt af de fire kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande og Struer. Herudover samarbejder ensemblet med adskillige sponsorer.

Se sæsonprogram

Sæsonprogram 2016/2017
Sponsorer

Carnegie Hall, New York 2012


Mød Ensemble MidtVest på youtube…

Ensemble MidtVest · Birk Centerpark 8 · 7400 Herning · Denmark · T +45 96 666 777 · info@emv.dk