fbpx

Persondatapolitik

Persondatapolitik
Ensemble MidtVest er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med arrangementer, formidling, arkivering, markedsføring, presse, rekruttering, løn- og personaleadministration. Vi har derfor udarbejdet denne persondatapolitik, som beskriver, hvordan vi behandler persondata.

Kontaktoplysninger
Ensemble MidtVest
Bitten & Aage Damgaards Plads 2
7400 Herning
Tlf: +45 96 666 777
CVR NR: 26748402

Indsamling af personoplysninger
Vi indsamler personoplysninger både direkte og via tredjemand. I markedsføringssammenhæng henter vi data direkte via cookies og gennem IP-adresser via Google Analytics. Vi henter desuden oplysninger direkte ved ansættelser og i forbindelse med presseopgaver gennem research. Vi indhenter desuden oplysninger via tredjemand ved ansættelser.

Ensemble MidtVest bruger kun de data, du giver os. Det kan være i forbindelse med køb af billetter, tilmelding til vores nyhedsbrev, underskrivelse af kontrakter med os, eller en jobansøgning.

Vi bruger blandt andet følgende oplysninger:

– Navn og adresse på afsender og modtager
– Telefonnummer
– Betalingsadresse
– E-mailadresse
– Betalingsinformation
– IP-adresse.

Hvad bruger vi personoplysningerne til?  
Oplysningerne i presseregi anvendes til opbygning og vedligehold af pressekontakter i ind- og udland og registreres i vores database. Vores medlemsoplysninger bruger vi til administration af vores publikum, herunder til information om arrangementer. Oplysningerne registreres i vores medlemssystem. Vi bruger desuden personoplysninger ved ansættelser og samarbejde, som registreres i vores management-system.

Vi bruger data til at behandle din bestilling, fx i vores billetsystem. I visse tilfælde kan vi også dele data med virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjemand, for at kunne behandle din bestilling af billetter og behandling af kontrakter.

Du kan give tilladelse for at få meddelelser om dette eksempelvis i form af nyhedsbreve via e-mail eller sociale medier.

Vi bruger cookies, og det gør vi for at sikre, at vores website fungerer optimalt. 

Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere, at virksomhederne behandler data lige så sikkert som vi gør. Vi anbefaler, at du først læser deres Persondatapolitik, inden du bruger dem.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, for at holde dine data sikre. 

Vi gemmer dine personoplysninger kun så længe det er nødvendigt og opbevarer dem til eget brug i højest 5 år. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver lovgivningen, at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år.

Dine rettigheder
Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

Opdateret d. 25. maj 2018

Ensemble MidtVest · Bitten og Aage Damgaards Plads 2 · 7400 Herning · Denmark · T +45 96 666 777 · kd.vm1544702185e@ofn1544702185i1544702185