Violin – Matthew Jones

Matthew Jones er født i Swansea, Wales. Han har optrådt som solist og kammermusiker på både violin og bratsch. Som en del af Bridge Duo og Debussy Ensemble har han optrådt i bl.a. Wigmore Hall, Londons South Bank og i den forbudte bys koncertsal i Beijing. Ved sin første optræden i Carnegie Hall i 2008 modtog Matthew og duokollegaen Michael Hampton lovprisende anmeldelser. Som medlem af Badke String Quartet vandt Matthew Melbourne International Chamber Music Competition 2007.

Matthew er violin-, bratsch- og kammermusikprofessor på Trinity College of Music i London, The Royal Welsh College of Music and Drama og Charterhouse International Music Festival. Han har indspillet seks cd’er: To indspilninger med engelsk musik med Bridge Duo, kammermusik af Hilary Tann, kammermusik af Haflidi Hallgrimsson, walisisk musik for violin og senest en cd med musik af Prokofjev, udgivet på Naxos.

I 2008 var Matthew gæstemusiker ved Menuhin-violinkonkurrencen samt artist-in-residence ved Vale of Glamorgan Festival. Han har givet masterclasses i USA, Malaysia, Australien, Japan og det meste af Europa.

Matthew er også komponist og dirigent og har studeret matematik på universitet. Desuden underviser han i både Alexander Teknik og Kundalini Yoga.

Læs mere på www.matt-jones.com

Ensemble MidtVest · Bitten og Aage Damgaards Plads 2 · 7400 Herning · Denmark · T +45 96 666 777 · kd.vm1529830076e@ofn1529830076i1529830076