Formidling

Optakt og eftersnak
Ved udvalgte koncerter inviterer vi publikum til optakt eller eftersnak. Hvor optakterne akkompagneres af en kop kaffe og finder sted en halv time før den pågældende koncert, foregår eftersnakken efter koncerten over et glas vin. Hensigten med optakt og eftersnak er, at du som publikum kan få et større indblik i koncertens program, stille spørgsmål og uformelt møde ensemblets musikere og gæster.

Skolekoncerter
Hver sæson præsenterer vi klassiske toner for skoleklasser i Midt- og Vestjylland – på skolerne eller i vores koncertsal på HEART. Ud over at spille klassiske værker fra forskellige perioder fortæller vi bl.a. også om hvad forskellen er på en violin og en bratsch, hvor langt røret er på en fagot og hvorfor et klaver også er et strengeinstrument. I vores sæsonprogram kan du se hvornår vi holder skolekoncerter i denne sæson. Alle skoler modtager en invitation pr. mail.

Musikken på vrangen
Med “Musikken på vrangen” vender vi bogstavelig talt musikken på vrangen og ser den efter i sømmene. Vi tager udgangspunkt i et enkelt værk og fortæller i en dialog med publikum om komponisten, perioden og værkets form. Alt sammen illustreret med musikeksempler – og selvfølgelig en live-gennemspilning af værket både indlednings- og afslutningsvis.

Huskoncerter
Vi rykker ud af koncertsalen og hjem i den private dagligstue. En uformel koncert, hvor værten som ambassadør for ensemblet inviterer venner og bekendte – der ellers ikke ville finde vej til koncertsalen og den klassiske musik – hjem i privaten til en intimkoncert. Bemærk venligst at disse koncerter kun er tilgængelige for værtens gæster.

 

Ensemble MidtVest · Bitten og Aage Damgaards Plads 2 · 7400 Herning · Denmark · T +45 96 666 777 · kd.vm1560741121e@ofn1560741121i1560741121