Smag på musikken

22.09.2017 / 17:00

Herning, Caféen på Biblioteket

Billetter: 200, www.hearts-minds.dk
Arr. Hearts & Minds - Aarhus Folkeuniversitet & Ensemble MidtVest

Katharina Thordis Raagaard, kulturformidler
Ensemble MidtVest

Velkommen til en appetitlig fyraftenskoncert. Otte musikere, to kokke og en kulturformidler står bag en helt usædvanlig koncert, hvor du bogstavelig talt kan smage på musikken.

Forskning viser, at de forskellige sanser påvirker hinan-den: Lyde, dufte og synsindtryk påvirker vores smagsoplevelse, men omvendt influeres vores oplevelse af musik også af dufte, smag og visuelle stimuli.

Cand.mag. i medievidenskab og kulturformidler Kathari-na Thordis Raagaard gør os klogere på, hvad vi får ud af at nyde en koncert, når smagssansen tages i brug. Ensemble MidtVest spiller otte satser og undervejs serveres små ap-petizere, særligt komponeret af Aromas dygtige kokke, så de understøtter og forstærker stemninger i de musikstykker, af bl.a. Beethoven, Schubert og Nielsen, der bliver spillet. Lyt og smag på det romantiske og sødmefulde, på det lette og luftige, men også det charmerende, overraskende, vilde og kraftfulde.

Sæt dig godt til rette og gør dig klar til at blive guidet gennem musik- og smagsoplevelser ud over det sædvanlige. ”Smag på musikken” er udviklet i samarbejde mellem En-semble MidtVest og en del af Folkeuniversitetets Hearts & Minds Festival, der i år har fokus på mad.

Se sæsonprogram

Sæsonprogram 2016/2017
Sponsorer

Carnegie Hall, New York 2012


Mød Ensemble MidtVest på youtube…

Ensemble MidtVest · Birk Centerpark 8 · 7400 Herning · Denmark · T +45 96 666 777 · info@emv.dk